Verzenden & retourneren

Retourbeleid

Is een product defect of voldoet het product niet aan uw verwachtingen, dan kunt u het retour sturen. Voeg svp een begeleidende brief toe met daarin beschreven het ordernummer en geeft u tevens aan of het een retourzending betreft met reden of klacht. Zorg er svp voor dat u aangeeft of u een nieuw product wenst of het aankoopbedrag terug wilt.
Producten die retour komen dienen in de originele verpakking te zitten en ongebruikt te zijn. Als u te ver gaat in het uitproberen van onze producten en er is schade ontstaan dan moet u dit gebruik vergoeden. Het artikel moet binnen 14 na aankoop retour gezonden zijn. De kosten en verantwoordelijkheid van dit retour zenden zijn voor u als klant.

Als u het bedrag van de aankoop terug wilt, vergeet dan niet uw bank- of girorekening (IBAN) nummer te vermelden. Wij zorgen er dan voor dat het aankoopbedrag (inclusief de normale verzendkosten) binnen twee weken na ontvangst teruggeboekt wordt op uw rekening.

De retourzending kunt u sturen naar: Medfarm.nl
Carl von Ossietzkyplantsoen 6
6836 KE Arnhem
Nederland

Consument Herroepingrecht U kunt gebruik maken van uw herroepingrecht na aankoop. Het formulier voor herroeping vindt u hier vul dit in en wij reageren zo snel mogelijk, maar altijd binnen 2 werkdagen.

U heeft geen herroepingrecht bij een consumentenkoop betreffende:
Producten die snel kunnen bederven of verouderen, zoals etenswaren met een beperkte houdbaarheidsdatum. De producten niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken. Dit laatste geldt voor veel producten van Medfarm.nl. Als u te ver gaat in het uitproberen van onze producten en er is schade ontstaan dan moet u dit gebruik vergoeden.

Herroepingsrecht

Formulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

Medfarm.nl
Carl von Ossietzkyplantsoen 6
6836 KE Arnhem
Nederland

Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen herroep/herroepen (*):

Besteld op (DD-MM-YYYY) :

Bestelnummer :

Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

Naam/Namen :

Adres :

IBAN Rekeningnummer:

Datum(DD-MM-YYYY):

Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend):

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »